INLOGGEN
«»

Uit pure verveling

Een emotie die bij mij binnenkomt
Neemt veel aanhang met zich mee
die meeliften uit pure verveling
Zo gaat het in elk geval bij mij
Uit nieuwsgierigheid halen zij
gekke fratsen met me uit
die ik soms er niet bij kan hebben
En voordat ik het weet geeft
Ik mij over aan een opruim actie
En iedere voorkeur dat ik had
verdwijnt daarbij finaal uit het beeld

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-11-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin
Actief sinds: 24-09-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Uit pure verveling’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.