Niemand hoeft mij

Gaytrie Ramadhin

Niemand hoeft mij
te motiveren
om iets te doen wat
gedaan moet worden
En ik hoef ook van niemand
aanwijzingen aan te nemen
als het niet goed voelt om
daar aandacht aan te besteden
Ik moet nou eenmaal doen
wat goed voelt voor mij
want ik weet immers hoe
de vork in de steel zit

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-10-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Niemand hoeft mij ’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.