Het loopt tamelijk naar wens

Dakoyria

Ik ben al meer dan blij hoe alles nu loopt
voor mij!
Contacten ken ik in overvloed, frisse
buitenlucht doet me meer dan goed

Heel veel aan dagelijks geschrijf;
heeft dit alles nou zoveel om het lijf?
Het boodschappen doen marcheert
Mijn lieve hulp is volstrekt niet verkeerd...

Ik bel heel wat af, zowel zakelijk als
privé
Meestal niet ondervonden als een straf
Zoutarm eten is geïntegreerd, mátigen
heb ik nog niet geleerd

De tuin werd tot een regelrechte ramp.....
dát heb ik op geen enkele manier voor
elkaar
Laat ik liever echter kijken naar wat góed
gaat! Anders deprimeert het me alleen maar.

Dakoyria, 2019.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-10-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het loopt tamelijk naar wens’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.