Verward

Sara Alina

Verward 

Mijn hoofd is vol en druk
Werkt dag tot nachts
Nooit stil..alleen op goed geluk 
Vaak één ogenblik en onverwachts 
Lekker slapen...Wat is dat?
Mooie dromen zijn onhaalbaar 
Gevangenen in deze zwarte gat
Zinkend in de boot die ik vaar

Alleen de bodem is er niet 
Ik verdrink maar ik adem door 
Zout proef ik...de tranen van mijn verdriet 
Elke druppel verzameld die ik verloor 
Ik zwem, maar zie geen einde of wal
Mijn zwemvest vol gaten 
Water troebel van mijn adem die je stal
Je bedrog die als vissen aan mij vraten 

Wie ben je die mijn bagage vulde?
Je komt in vele gezichten 
Zonder medelijden terwijl ik van pijn brulde 
Die mijn ikzijn steeds probeert te ontwrichten 
Stop maar, want je doel is bereikt 
Toch kom je iedere keer terug 
Hoe hard ik je ook heb ontwijkt 
Je blijft steken in mijn rug
Je komt steeds in andere vormen 
Ik herken je maar blijf het ontkennen 
Herhaaldelijk blijf je in mijn leven stormen
Je negeren onmogelijk...daar kan ik helaas niet aan wennen 

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-09-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Sara Alina (Actief sinds: 12-04-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verward’ van Sara Alina zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.