INLOGGEN
«»

Helemaal alleen?

Ik hoor de vogels fluiten,
In de stilte om me heen,
Ik zit nu op een steen helemaal alleen,
En ik zie de paarden in de wei,
Ik zie ze rennen en vliegen want zij zijn vrij,
Kinderen lachen en praten,
Maar niemand houdt mij in de gaten,
Bladeren waaien in de wind,
Ik hoop dat iemand me vind.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-08-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Alyssa Visserink
Actief sinds: 16-08-2019Informatie bij het gedicht:

Gemaakt door Alyssa visser. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Helemaal alleen?’ van Alyssa Visserink zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.