Prettig in de omgang

Gaytrie Ramadhin

Ik ben in een toestand terecht gekomen
waarbij mijn lichaam mij niet
de persoon laat zijn
die ik al die tijd gewend was om te zijn
Ik ben een ander “ik” in wording
Het is meer een “ik”
waarmee ik opnieuw in verbinding sta
Ik vind haar in elk geval prettig in de omgang
en ik leer haar steeds beter kennen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Prettig in de omgang’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.