INLOGGEN
«»

tornado

het is stil
stilte voor de storm
zachtjes begint het te regenen
zachtjes begint het te waaien
steeds harder en harder
een storm ontstaat

daar gaan we weer
mijn hoofd
mijn gevoel
mijn gedachtes
alles door elkaar

alles draait in het rond
raast door mijn hoofd
alles valt overal neer
hoe harder her gaat
hoe erger ik word

langzaam zwakt de wind af
langzaam begint het rustig te worden
mijn hoofd nu weer een chaos
alles op automatische piloot
totdat het weer in orde is
en altijd bang voor de volgende storm

borderline.....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Mijngevoel
Actief sinds: 05-07-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘tornado’ van Mijngevoel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.