INLOGGEN
«»

Niet moeilijk te vinden

NIET MOEILIJK TE VINDEN

Ik ben niet moeilijk te vinden
U kunt mij aantreffen :

Tussen de regels
Van de gedichten
Die ik dagelijks schrijf

In de muziek
Waarnaar ik luister
Een leven lang

In mijn ogen
Als u erin kijkt
En uw pijn herkent in mij

In de liefdevolle blik
Van mijn vriendin
Als ze naar me kijkt

In de emoties
Het zijn er meer
Dan ik hebben kan

In de vastberadenheid
In het falen
In de zege

En als u mij soms zoekt
Maar u kunt me niet vinden
Dan wil ik niet worden gevonden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-05-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Niet moeilijk te vinden ’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.