Zonder dat ik het wil

Gaytrie Ramadhin

Zonder dat ik het wil
hou ik elke dag
veel in stand
wat onnodig is
Het lukt mij niet
altijd op een positieve
manier te handelen
dus voed ik het
negatieve evengoed op
Want uiteindelijk heb ik
beiden nodig om het
evenwicht te bewaren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-05-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zonder dat ik het wil’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.