Ik ben een vrouw

Erna Kagenaar

ik ben een vrouw
dus laat me stralen
in mijn eigen schoonheid

ik was een meisje
onzeker zoals velen
gedurende de tijd

kwam er wijsheid
die me gaf
wat ik toen niet zag

ik ben een vrouw
de moeder van
zijn vrouw, hun zus, vriendin

ik ben een meisje
dezelfde als toen
die ik nu pas zo bemin

er was een schoonheid
jong en onzichtbaar
er is een vrouw, vol van leven

ik laat haar lachen, dansen
onbeschaamd en liefdevol geven
meisjesachtig prachtig!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-04-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Erna Kagenaar (Actief sinds: 10-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik ben een vrouw ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.