Dromen en wensen

Door: Gaytrie Ramadhin

Dromen en wensen
mijn metgezellen
Zij houden mijn
fantasie levendig en
laten het kind in mij vrij
Maar verlangens
daar en tegen
draag ik niet graag
met me mee
Omdat mijn verlangens
mij naar situaties
en personen leiden
maar vooral naar
plaatsen waar ik
niet graag wil zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-04-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dromen en wensen’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.