Ik ben wie ik ben!

Will I am!

Ik ben wie ik ben,
Met mijn angsten en streken.
Ik trek me niks meer aan van al dat gehaat en gepraat,
Laat mijn hart door niemand meer breken!
Ik ben wie ik ben,
Niemand kan dat veranderen.
Ik blijf wie ik ben,
Zet mezelf nu voor al die anderen.
Ik ben wie ik ben,
Ga strijden, geef niet op!
Al kan het nog dagen, maanden, jaren duren,
Op een dag voel ook ik mij top!
Ik blijf wie ik ben,
Ga nu doen wat voor mij het beste is.
Ik kies nu voor mezelf, ik ben belangrijk,
Ik ben het, die over mijn eigen leven beslis.
Ik ga strijden, ik ga vechten,
Ik laat me niet meer om ver schoppen.
Ik moet me richten op de goede dingen,
Niet luisteren naar al dat gehaat van die stomme koppen!
Ik ga vanaf nu mijn ware gevoel showen,
Ga vanaf nu luisteren naar mijn hart.
Weg met dat masker,
Op naar een nieuwe start!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-03-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Will I am! (Actief sinds: 28-03-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik ben wie ik ben!’ van Will I am! zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.