ongeluk

annamirre

soms wil je weg
weg van de werkelijkehid
weg van je passies
weg van de wereld
omdat je jezelf daar tegenkomt

ik vlucht
weg van alles
weg van iedereen
rennend over de wegen besef ik me, waar ben ik hierna?
de hemel of de hel? waarover ik leerde op school?
nee, ik val gewoon neer
ik wil weg van deze wereld

mijn eigen beginnen
zonder mensen
want die brengen ongeluk

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

annamirre (Actief sinds: 24-03-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ongeluk’ van annamirre zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.