INLOGGEN
«»

Successen en tegenslagen

Mijn kleine successen en tegenslagen
dagelijks mee bezig geweest
Behoort nu tot het verleden
Nooit iemand opgevallen
terwijl ik het onderging
Ik ben ervan overtuigd dat
niemand in mijn omgeving
weet te omschrijven
hoe ik werkelijk ben

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-03-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin
Actief sinds: 24-09-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Successen en tegenslagen’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.