illusie

Geert Messelis

ik
ik is een illusie
die ons samenbindt
een zo verscheiden eenheid
ik vloeit
is niet hetzelfde
als toen je voor het eerst zei
ik
ik verandert
om de kern te beschermen
de kern die we zelf niet kennen
het blijft ons diepste geheim
zonder losse eindjes
om aan vast te houden
een goddelijke vonk
en ik
ik ben
een hulpwerkwoord

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘illusie’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.