leegte

Gaytrie Ramadhin

Ik voel mezelf verloren
in een leegte
immens groot
Ik kan de leegte
bijna aanraken
zo zuiver en passief
Voordat ik het weet
zweef ik door de leegte
Het neemt mij mee
de diepte in
Ik merk op dat
de leegte niets bijzonders is
Het is slechts een besef
dat ik de leegte zelf
mag opvullen
Ik keer terug en
voel mij als herboren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘leegte’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.