INLOGGEN
«»

Alles in me (nieuw)

Ik ben mijn eigen flipperkast, alles
wat ik zie wordt als ballen in me
geschoten en draait kokend rond.

Alles gebeurt in me, die bal die ik
zie en niet zie, voel en niet voel.
Bubbels stijgen omhoog, ik ruik het.

Ik denk terug aan die oneindig
onnodige tijden dat alles buiten was.
Buitenspelen was mijn taal, mijn land.

Aan dat brein dat denkt aan buiten
rennen met de wind door je haren en
een kampvuur voor warme voeten.

Dat hart dat klopt van vreugde en
verdriet in de regen, in de zon. Zonder
buiten was ik hier nu niet, zonder zon.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Arend
Actief sinds: 17-11-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Alles in me (nieuw)’ van Arend zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.