bekaf

Geert Messelis

er ligt een waan
over de grijns
van weer een grijze dag:
dit wordt nooit anders meer
dan regenweer
voetje voor voetje
en drijfnat
met lekke schoenen
stappen door een regenstad
mijn pijpen plakken aan mijn benen
een koffie drinken
in café 'de markt'
een natte zwerfhond
met wat centen
in zijn zak
en als de stilte valt
dreigend, de zoveelste eenzame nacht
dan praat je over het weer
nog een keer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘bekaf’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.