Alleen jij

Erna Kagenaar

Blijf als anderen weggaan
en jij niet verlaten kunt
ga als anderen blijven
en jouw hart er niet thuis hoort

Wees trouw aan jezelf

kies je gevoel
niet de verwachting
de juiste weg
bewandel het ongestoord

geloof in jezelf

Lach zoveel je wil
huil onbeschaamd en uit
laat spijt en fouten
je dag niet bepalen

leer van jezelf

Stel je hart open
je armen wijd
geef alles
laat jezelf stralen

zie jezelf

zoals de ander
in al je schoonheid
laat de twijfel gaan
jij doet ertoe

als je beseft hoe

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Erna Kagenaar (Actief sinds: 10-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Alleen jij’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.