INLOGGEN
«»

verslapen dag

er zijn van die verloren dagen
zonder tasten, zonder vragen
alles wordt vlak
je legt je neer en slaapt
doorheen de tijd die dringt
als mensen die een plek verlaten
je lijf stinkt
maar je neus zit dicht
dood door een dood
die je even zelf geschapen hebt
een weg zijn van de wereld
om even niet te hoeven merken
maar je bent gemerkt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘verslapen dag’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.