Tyrex primitivo

Tyrex

Tyrex

Bange Tyrex primitivo
scherpt zijn tanden aan mijn botten
Laat mijn ingewanden rotten
Maakt mij vrij ja vreet me op
Neemt mijn leven op de schop
Haal me met je gore tanden
Uit de veile lage landen
En verlos mij van den boze
Zet mijn reet kaal op de rozen
Ontslijm de rotzooi uit mijn ziel
Totdat ik mijzelf verniel
Pas dan ben ik echt vrij
Met jou- tyrex aan mijn zij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Tyrex (Actief sinds: 27-03-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Tyrex primitivo’ van Tyrex zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.