het voelt

Geert Messelis

heimwee naar een verleden
dat nooit geweest is
jouw houtworm vreet in mij
in dromen over tijd
terwijl de klok naast mij
mij martelt met de nu al
verleden niet geleefde tijd
ik zit in een stoel en kijk
over huizen die te koop zijn
om hun lelijkheid
in mij worstelt het verdrinken
in zelf gekozen eenzaamheid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘het voelt’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.