Niet teveel meer hechten?

Dakoyria

Door onze gevorderde leeftijd moet het
karakter van nieuwe vriendschap
misschien wel vluchtig zijn...

Heel ontspannend en vrijblijvend;
wie kent op de bodem van onze ziel de
niet verdwenen pijn?

Niet al teveel hechten om later wéér
te verliezen
Simpelweg eenvoudig tijdverdrijf wat je
nú daarvoor dan doet kiezen.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Niet teveel meer hechten?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.