INLOGGEN
«»

leven aan de achterkant

ik heb geleefd
langs kronkelige wegen
ik meed de rechte weg
met zijn rijen bomen
en rijen blokkendozen
die allemaal verschillend
hetzelfde waren
het streven van bewoners
zie je hoe uitzonderlijk
ze allemaal hetzelfde zijn
ik was op zoek naar regenbogen
heb ook mijn deel gekregen
dat is van mij
daar zwijg ik over

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘leven aan de achterkant’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.