Mijn gedachten op papier

Nooit geweten.

Ik zet mijn gedachten op papier.
Maar wat denk ik nou precies?
Wat zijn mijn gedachten?
Ken ik mezelf wel goed genoeg?
Hoe vind ik mezelf?

Denkend over mijn gedachten kwam ik er achter.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nooit geweten. (Actief sinds: 10-08-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn gedachten op papier’ van Nooit geweten. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.