INLOGGEN
«»

gelukkige verjaardag

het zevende zegel wordt doorbroken
het wordt nu wachten
op de laatste dag
ik denk nog
en beweeg nog wat
dus kan ik me gelukkig prijzen
met veertien pillen elke dag
jonge jongens en meiden
bedenk dat ook ik heb rondgesprongen
"als een springstier in de klaverwei"
geniet en laat genieten
want alles is zo snel voorbij
op een morgen sta je op
en noteert ik ben nu oud geworden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘gelukkige verjaardag’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.