zolang het kan

Geert Messelis

het slopen sleept me verder
en ik ben bang voor nooit meer
het schichten van een noodweer
flakkert me op
door flarden van vergeten tijd
maar dit is noodweer
ik strompel naar het strand
voor nog één keer
het zieden
en de wind die aan mijn haren trok
je kent het eind noch het begin
en toch,door bliksemschichten heen
wacht verder

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘zolang het kan’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.