Water

Wafellijn

Stromend over oppervlakten
Door obstakels worden vervormd
Veranderd wordt de richting
Want het stormt

Stromend over bergen en door vlakten
Een eigen weg die wordt genomen
Er wordt gezorgd voor een verlichting
Ieder is bij eigen bestemming aangekomen

Water beweegt zich vrij
Water dat ben jij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Wafellijn (Actief sinds: 24-03-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Water’ van Wafellijn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.