INLOGGEN
«»

Bankschrijven

Daar zit ik,
te bankschrijven op een bank.
Alleen met mezelf,
samen met mezelf.
Ik schrijf over vreemde werelden,
die ik me alleen kan verbeelden.
Ze hebben nooit echt bestaan.
Maar dat moet je niet zeggen,
dan is er niets meer aan.
De avond vliegt voorbij,
en ik heb nu een gedicht aan mijn zij.
Alleen met het gedicht,
samen met het gedicht.
Te bankschrijven op een bank,
daar zitten we.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

GF-GroteFantasie
Actief sinds: 05-01-2017Informatie bij het gedicht:

05/01/2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bankschrijven’ van GF-GroteFantasie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.