INLOGGEN
«»

Dat meisje van toen.

Dat meisje van toen.

Daar sta je dan,
al praten spiegels niet terug.
Dat beeld dat ik zie
en dat meisje van toen,
zij komt echt niet meer terug.

Soms mist ze momenten
dat zo liefdevol was.
Zo jong en beschermd,
zo rustig in de klas.

En al werd ze ouder,
gingen er momenten voorbij.
Weet ze misschien niet alles meer.
Ging het misschien te snel voor mij.

Nu al jaren verder,
heeft ze bijna alles op een rij.
Al echt volwassen.
Het leven gaat te snel voorbij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dreamer
Actief sinds: 12-06-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dat meisje van toen.’ van Dreamer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.