Bloot voet in zachte lente regen

Mathilda van Bentum-Hofker

Bloot voet in zachte lente regen
voelt het malse gras als een zege
om al de spanningen af te koelen
zichzelf innerlijk schoon te spoelen
en al de ingehouden hete tranen
vrijelijk zijn weg te laten banen
om dan je zelf in spiegelend glas
te zien, alsof je weder geboren was.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Mathilda van Bentum-Hofker (Actief sinds: 27-05-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bloot voet in zachte lente regen’ van Mathilda van Bentum-Hofker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.