Vermomming

Henk Hoek

Onzeker
Dat is zeker
Vindt zichzelf een beetje raar
Ontwijkt spiegels
Draagt die kleding
Neemt geen moeite met zijn haar
Onverstaanbaar
Soms chaotisch
Onaantrekkelijk dat staat vast
Zocht naar warmte
En gezelschap
Vond de vriendin die bij hem past

Ongelofelijk
Toch begrijpelijk
Heeft intenties
Weet niet hoe
Komt lomp over
Heeft geen houding
Komt ook nergens echt aan toe
Soms wat eenzaam
Ongelukkig
Vind zichzelf nog ietwat dik
Het is dan haast niet te bevatten
Als je me ziet
Maar die enge vent ben ik

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Henk Hoek (Actief sinds: 19-07-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vermomming’ van Henk Hoek zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.