Loden last

Henk Hoek

Ik heb liever niet dat je nog doorvraagt
Liever niet dat je het weet
Weet wel, dat als je doorzaagt
Dan berokken jij mij leed
Ik smeek je, laat het rusten
Wroet niets open, roer niets door
Wat ik weet zal niemand lusten
Wat koop je daar nu voor?
Ik probeer het weg te stoppen
Heel erg diep en heel ver weg
Probeer het het begrijpen
Te respecteren
Dat ik stil ben en niets zeg

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Henk Hoek (Actief sinds: 19-07-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Loden last’ van Henk Hoek zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.