Gezichten ken ik niet

kruip soms weg
ver weg en wil niets
van mezelf meer weten

speel mijn spel met
poppen waarvan ik de
gezichten niet kan vergeten

grote neus was mij het liefst
scheve mond had altijd praatjes
donkere ogen voelden mijn verdriet
de kleinsten waren steeds mijn beste maatjes

nu word ik gespeeld
gezichten ken ik niet
lijven kroelen om het hardst
alleen mijn poppen voelen het verlies

wil melker

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gezichten ken ik niet’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.