Nooit vergeten woorden

Lau

De wereld bestaat
Uit scherfjes
Bij elkaar gehouden
Door draden
Onzichtbaar
Verwarrend gekoppeld
Gedragen door nooit vergeten woorden
Dag, leven lief
Soms houd ik van je
En soms
Is er koele woede
En haat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lau (Actief sinds: 15-11-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nooit vergeten woorden’ van Lau zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.