Keuzestress of ruimte

Lúthien Oronar

dat kaartje van de hema
komt niet op omdat mama
de zon laat branden

nu wil ik Maastricht
weer in mijn handen
laat het werk niet toe

ga ik naar de buren doe
een aanbod voor een feestje
maar het beestje kiest

een andere weg
zonder enige uitleg
over de details

kan ik nu vertellen
dat Noordwest vandaag
mijn spoor zal raken

we maken er een golvend
en mysterieus dagje van
laat hierbij mijn man

maar thuis

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Keuzestress of ruimte’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.