Honden gedichten

Je vindt hier prachtige dieren gedichten voor en over honden. Gedichten die over honden gaan, het spelen of wandelen met een hond, het overlijden / de dood van een hond, maar ook over het genot dat het gezelschap van een hond aan mensen te bieden heeft. De meest trouwe viervoeter, ten voeten uit beschreven in allerlei gedichten en gedichtjes.

Heb je zelf één of meerdere gedichten voor de honden gedichten rubriek, of wil je gedichten maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!