Een opgeroepen dierbare herinnering

Dakoyria

Die hersenen van mij... vól van dierbare
herinneringen Soms zomaar opgeroepen
in het hier en nu
Zie hem daar nou gaan, dat leuke honden-
beest Geschikt om mee te jagen en waarvan
ik houd

Mijn overleden man, die specifiek dit type hond
zo waardeerde en dat geestdriftig uitsprak
Zo heel lang geleden alweer en tijdens het mij
passeren voelde het even alsof mijn hart brak
toen ik kortstondig verkeerde in vroegere sferen.

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een opgeroepen dierbare herinnering’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.