INLOGGEN
«»

Zakje vol

samen met mijn hondje
loop ik nog een rondje
we doen het rustig aan
regelmatig blijf ik stil staan

zo snuffelt hij wat af
en zie ik dingen die ik nooit zag
ik met mijn ogen, hij met zijn neus
geconcentreerd en serieus

het gras, de bomen
zo sta ik wat te dromen
dan ineens een grote drol
en schep ik het zakje weer vol

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zakje vol’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.