Hond en rolstoel

Dakoyria

Een jongeman in een rolstoel laat heel
vroeg zijn hondje uit
Het beest gedraagt zich, loop al wel wat
vooruit.

Aan elkaar gewaagd zijn beiden zeker,
dat staat absoluut vast
Leuk wel om te zien en de vraag is wie
er nu op wie past.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hond en rolstoel’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.