INLOGGEN
«»

Een hondje heeft het koud

Een hondje wordt heel vroeg uitgelaten
Het loopt wat bibberig door de straten
Een dekje houdt hem lekker warm
Zijn vrouwtje kocht zich daaraan árm
Hij trippelt maar wat sneller door en
dan komt het helemaal góed hoor!

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een hondje heeft het koud’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.