INLOGGEN
«»

mijn tweede schaduw

een lief, klein neusje
stram huppeltje
veel te lange nagels

weet ik nog
deed je nog
zing ik onder de douche

je intense blik
stille gesprekken
mijn tweede schaduw

je kent me
bent me
kon me

je oprechte lach
gevulde ogen
ik zie mezelf er niet in

ik wis je
wist je
zal je altijd weten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zomaar-Iemand
Actief sinds: 20-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘mijn tweede schaduw’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.