INLOGGEN

Gedichten over het weer

Je vindt hier een overzicht met de mooiste weer gedichten en gedichten over het weer, over mooi weer, maar ook over slecht weer. Voor elke weersituatie is er wel een geschikt weersgedicht in deze rubriek te vinden.

Heb je zelf één of meerdere weer gedichten of kleine korte gedichtjes over het weer, of wil je gedichten maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!