Gevoelde aversie tegen kamerwarmte

Dakoyria

De aversie 's zomers, de warmte in de kamer,
die nou nooit eens ontbrak...
Ondanks getroffen maatregelen, mijn ergernis
groeide bijna boven het dak!

Dat neemt niet weg dat ik gelijktijdig van mijn
woning houdt Wie weet zal ik hier sterven of
tenminste heel erg oud worden...
De bomen buiten zijn net zo op leeftijd als de

talloze huizen Destijds met uiterst gemengde
gevoelens toch maar gaan verhuizen
Zo heel veel vond er in ruim twintig jaren zijn
beslag Nog dagelijks dat ik daar veelvuldig en
intens van genieten mag.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-07-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gevoelde aversie tegen kamerwarmte’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.