In hoofdzaak siësta houden

Dakoyria

Ik heb het met deze hitte speciaal zo gepland:
Hoofdzakelijk siësta houden, naar behoefte
verwend
Boodschappen doen bestaat even niet, de
namiddag is er ook nog... Veel drukte dan die
het biedt?

Uiterst getergd grijp ik in mijn provisiekast mis...
Het wordt nu dringend tijd dat die afdoende
aangevuld is Mijn boodschappenbriefje ligt al
klaar Ppff wat voelen mijn benen en oogleden
zwaar Voor ik het weet val ik in een diepe slaap
De winkels nog open tot 20.00 uur, gaap, gaap

Net nog kan dit als ik verder niet staak!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In hoofdzaak siësta houden’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.