INLOGGEN
«»

Ik ben niet van suiker!

Stoer besluit ik: 'Ik kan er best doorheen!' Ik zal heus
niet smelten hoor... Natuurlijk regen ik kletsnat en
je reinste stoerdoenerij was aanvankelijk dan dat
Ik betreur mijn actie en snel nu naar huis

Mijn regenjas kan ik uitwringen en mijn t-shirt voelt
ook verre van pluis Ik verkleed me snel en warm
mezelf daarna op met een hete aromatische kop thee
'Zie je nou wel, ik ben niet van suiker en uiteindelijk

valt het redelijk mee'.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik ben niet van suiker!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.