Weer zo'n warme dag te voorzien...

Dakoyria

Tegenover de ochtenduren blijf ik wat tegen-
strijdig staan: heel vroeg ben ik al wakker en
toen maar ontbijten gegaan...
De verdere dag greinst me aan met overmatige
warmtetemperaturen Ik heb echt geen greintje
zin!

Ik ga er maar niet verder op voortborduren maar
was mezelf en kleed me luchtig aan
Ach ja, dat is waar ook: straks dient zich koffie
visite aan Ik ruim nog wat op en dan wordt het
gezellig! De warmte in de kamer is wat geluwd
Rond het middaguur kom ik in verdere actie:

Het lijkt alsof ik als vanzelf wordt voort gestuwd.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Weer zo'n warme dag te voorzien...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.