INLOGGEN
«»

Zomers getint!

Ik haal vlot een typische zomerbloes uit de kast
En ja hoor, gelukkig dat die me nog past!
Licht van kleur en laag uitgesneden
Vandaag wil ik mijn clubje in deze outfit betreden

Ouder geworden of niet, ik pak ook nog mijn make-up
doos Een lekker geurtje erbij dat ik me nog koos
Dusdanig toegerust mag ik van mezelf de deur uit
gaan Mijn fiets staat al klaar en ik kom er nu aan.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zomers getint!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.