Heel anders voorgesteld

Dakoyria

Ik had het me zo compleet anders voorgesteld
geen voortdurend gedruil van regen, maar
enthousiast lekkers voor op de barbeque besteld!
Appetijtelijke geuren die door de straten walmen...

Opgewonden geblaf van honden, kwijlend en
hopend op restjes, vol verlangen en niet talmen
Muziek die weerklinkt in de straten; buren die
na tijden gezellig met elkaar praten!

Vrolijk gelach dat er klinkt na wat bier of glazen
wijn... Helaas, het zit er ondanks planning niet in
Het giet bij voortduring van de regen en veel
warmer zou het ook mogen zijn.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Heel anders voorgesteld’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.