INLOGGEN
«»

In quarantaine

Het komt mij voor als belachelijk en dwaas
Ik met mijn gehaast om mij wederom nauw
bij enig dichtwerk te begeven.....
Werkelijk alles leeft nu daarbuiten op straat
en ik die me als een verstrooide professor
slechts binnen mag bewegen

Huisarrest, wat een akelige corvee Er wordt
enthousiast buiten naar me gezwaaid en zeer
recalcitrant doe ik dit keer niet mee!
Mogelijk verdacht ben ik op Cor en ona
Heel erg ziek ben ik dan niet.....
Zul je net zien hoor bij zo'n eerste stralende

lentedag ben ik in quarantaine
Ik troost me wederom maar weer eens met
muziek
Kan ik ooit aan dit gegevene wennen?

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In quarantaine’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.